Vi sponsrar välgörenhetsloppet ” Gå för medmänsklighet ”!

Torsdagen den 8 oktober arrangerades för första gången välgörenhetsloppet ”Gå för medmänsklighet” runt Årstaviken. Syftet med loppet var att samla in pengar till Sverige för UNHCR och deras arbete för människor på flykt. Bakom loppet står elever och lärare på Grillska Gymnasiet Stockholm i Liljeholmen och Apoteko.se är stolt sponsor. Förutom små gåvor i påsarna som delades ut till varje deltagare så fick guld och silvermedaljören en presentpåse från Apoteko.se med skönhetsprodukter från Korres och Apivita.

– Vi på Apoteko.se tror på alla människors lika värde och vill stödja projekt som detta lopp som samlar in pengar till människor på flykt, säger Apotekos VD Nick Foutris.

”Gå för medmänsklighet” lyckades med hjälp av elever, lärare, deltagare och sponsorer att samla in över 20 000 kr och pengarna går oavkortat till Sverige för UNHCR. Anmälan skedde via loppets Facebook sida ”Grillska går för medmänsklighet” och insamlingen är öppen fram till den 16 oktober.

“Gå för medmänsklighet” uppmärksammas i Aftonbladet!

Insamlingen för ”Gå för medmänsklighet” hittar du på UNHCRs websida https://se.betternow.org/fundraisers/grillska-gar-for-medmansklighet

Mer information om loppet finns på: https://www.facebook.com/events/1502471093406282/